in ZONDAG'S FAVORITES

10 x knappe chillpakken en charmante pyjama’s

Deur op de knip, haar in de knot, pumps onder de kapstok en skinny jeans terug in de kast! Manlief en ik hebben sinds kort een nieuw ritueel. Zodra we thuis komen hullen we onszelf in so called  chillpakken waarna onze quality time van start kan.  En nu hoor ik je denken; moodkiller numero uno!! En daar zit waarschijnlijk een kern van waarheid in wanneer je elke avond grijpt naar je verwassen afgetrapte trainingsbroek of van fluffy onesee met konijnenoren (op je dertigste..). Daar doen wij dus niet aan mee! Ik geef toe, het was een behoorlijke zoektocht om tussen alle degelijke, vormloze en a-sexy pyjama’s de krenten uit de pap te vissen (het lijkt wel of de pyjama industrie sinds de jaren 80 niet meer is geüpdatet) maar het is gelukt! Tien kekke, vrouwelijke en bovenal comfortabele outfits waar je heerlijk in kan chillen of slapen. Sommige zijn zelfs zo leuk dat wanneer je er een klein beetje styling aan toe voegt, je er prima mee over straat kunt.


Photo by: Zara Home

1.  ASOS LOUNGE – euro 24,32
Deze off shoulder sweat van Asos is gemaakt van velours en daardoor stijlvol, vrouwelijk en super zacht. In combinatie met de bijbehorende sweatpants (ook euro 24,32) echt een heerlijk setje!

goedkope pyjama

 

2.  SUNDAY IN BED  PYJAMABROEK – euro 99
Ik kan serieus wonen in deze broek, zo lekker vind ik ‘m! Er zit elastan in het materiaal verwerkt waardoor de pasvorm mooi blijft en je dus niet na een keer dragen je broek al op je knieën hebt hangen. Via debijenkorf.nl

 

3. MICHA LOUNGE OVERSIZED JUMPER  – euro 47, 30
Kruip helemaal weg in deze heerlijke zacht gebreide, grote trui. Verkrijgbaar via Asos.com

 

4. SUNDAY IN BED PYJAMATOP – euro 129
Ik hou van Sunday in Bed, letterlijk en figuurlijk! Wat maakt dit merk mooie spullen. Ik ben vooral fan van hun pyjama’s. Allemaal super eenvoudig maar stijlvol en mega comfortabel. Zo ook deze witte lange blouse, ik zie mijzelf hier wel lekker in zitten. Bijkomend voordeel, het materiaal kreukt niet. Ideaal voor mensen die, net als ik, een hekel hebben aan strijken. Via debijenkorf.nl

mooie pyjama katoen

 

5. ESPRIT NEGLIGÉ – euro 49,99
Ik werd verrast door dit exemplaar van Esprit. Bij dit merk denk ik, ondanks de campagne met Carice van Houten, aan korte pittige kapsels. Mega vooroordeel, zo blijkt wel weer. Ik vind dit grijze negligéetje met kanten details echt een beauty. Ik zou hem zelf dragen met een lang wollen vest of zijden kimono. Moodkiller? Oh, hell no! 

mooie pyjama

 

6. RITUALS HOME PYJAMA – euro 69,90
Wat mij betreft de onesee voor volwassen dames.  Helemaal volgens de laatste kleur en materiaal trends, lekker warm en door de v-hals en het strik detail op en top vrouwelijk. Met een wit gympje eronder ben je helemaal good to go! Via debijenkorf.nl

kwaliteit pyjama

 

7. LOVE STORIES PYJAMABROEK – euro 100
Ik heb een voorliefde voor neutrale, egale kleuren maar deze luipaard print pyjamabroek hoort zeer zeker in mijn top 10 lijstje thuis. Ik ben er dol op! Door het gebruik van rayon heeft de broek een mooie subtiele glans. Via debijenkorf.nl

leuke pyjamabroeken

8. LOVE STORIES SWEATER – euro 100
Van deze mosgroen teddy sweater met SUNDAY opdruk gaat mijn hartje sneller kloppen. Stoer, casual en bovenal heerlijk comfortabel. Ben jij doordeweeks ook soms zo toe aan een beetje Sunday feeling! Kom dan in de juiste mood met deze sweater.  Super tof te combineren met jeans of zoals hieronder met matchende sweatpants. Via debijenkorf.nl

warme groene trui

 

9. HUNKEMÖLLER PYJAMA – euro 29,99
Serious lounging in deze pyjama suit met blousekraag. Super eenvoudig, wel heel erg vrouwelijk en comfortabel. Via wehkamp.nl

dames pyjama warm

 

10. H&M PYJAMA- euro 19,99
Hoe lief is dit college inspired pyjamaatje van H&M. Ik krijg gelijk een flashback van de pyjama party scene uit Grease ( wanneer Sandy’s oren gepierced worden.. iell). Ik heb ‘m direct besteld.

 

Liefs,

Nienke

You Might Also Like

New Year Resolutions 2.0

Elke dag zondag

5 tips voor meer geluk

5 x ingrediënten voor een dagelijks portie geluk

10 x items die niet mogen ontbreken op jouw “December Wishlist”

1 Reacties

  1. Hoi Nienke,
    Het liefst zit ik zondag de hele dag in mijn pyjama. Mijn vriend vindt dit echter niet zo heel leuk, maar met deze tips kan ik gerust m’n pyjama uit de kast halen! Thnks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *