in ZONDAG'S FAVORITES

New Year Resolutions 2.0

Goede voornemens, heerlijk cliché maar ook ik doe er aan… wel op mijn eigen manier. In het verleden is gebleken dat goede voornemens zoals afvallen, meer sporten of alcoholvrij door het leven (voor mij) helaas niet langer dan een maandje vol te houden zijn… daarom heb ik me voorgenomen deze dit jaar maar direct te schrappen van mijn New Years Resolutions lijstje.

Ik kies dit jaar voor duurzaamheid… ja ja… en daarom voor lange termijn en vooral realistische life goals. Terug naar de essentie, wat vind ik echt belangrijk? En hoe ga ik de invulling van deze persoonlijke doelstellingen in mijn leven breien, niet alleen in januari?

Wat zijn dan mijn persoonlijke doelstellingen voor het jaar 2018? Dezelfde als 2017 namelijk:

Herinneringen maken met vrienden en familie, nieuwe dingen ontdekken en genieten.

Ik heb de perfecte manier gevonden om mijn persoonlijke doelstellingen te combineren (lekker efficiënt),  door het maken van City Trips. Er zijn super veel interessante, leuke en gezellige steden die super goed te bezoeken zijn in slechts twee of drie dagen. Say Hello to quality time met de husband, zus, moeder of vriendinnen!

Expedia en Booking.com hebben vaak voordelige tripjes van vrijdag tot en met zondag. Wanneer je het een beetje goed uitkient, zit je voor een appel en een ei in een vijfsterren hotel in een gave Europese (hoofd)stad. Zo heb ik de afgelopen twee jaar de meest toffe city trips naar onder andere Kopenhagen, Rome, Lissabon, Valencia en Napels mogen maken. Ik heb onwijs dierbare momenten beleefd met mijn moeder, vader en beste vriendinnetjes! Samen herinneringen maken die je hele leven bij blijven, nieuwe dingen ontdekken en bovenal: volop genieten!

Het is natuurlijk wel even sparen maar city trips geven mij zoveel energie en geluk dat ik hier graag geld voor opzij leg. Een city trip van drie dagen voelt al gauw aan als een week en de relatie met je reisgenoot krijgt een enorme positieve boost. Dus heb jij net als ik voornemens om je leven leuker, rijker en gezelliger te maken? Stop met overwegen en boek die citytrip met je Bestie!

Ik wens jullie al het moois voor 2018!
Liefs,

Nienke

You Might Also Like

5 x ingrediënten voor een dagelijks portie geluk

5 tips voor meer geluk

Elke dag zondag

10 x knappe chillpakken en charmante pyjama’s

10 x items die niet mogen ontbreken op jouw “December Wishlist”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *