about elke dag zondag

Druk, drukker, drukst! Presteren, verwachtingen, controle en ambitie.
Goeie baan, lekker inkomen, leuke vent, kinderen, mooi huis en een bruisend sociaal leven. Oh men, wat is dat hard werken! Om alle ballen in de lucht te kunnen (blijven) houden kijken we met z’n allen hunkerend uit naar vrijdagmiddag. Want dan is het weekend! Thank god wat zijn we hier aan toe!

Bovenstaande situatie typeerde tot 4 maand geleden mijn leven van alledag.. Altijd gehaast, altijd druk en een gigantische controlfreak om alles en iedereen in het gareel te houden. Toffe baan check, ontzettende leuke man check, mooi huis check en fijne vrienden dubbel check. Wel consequent te weinig tijd om er voldoende bij stil te staan en er volop van te genieten. Dat moest dus anders. Ik wilde meer genieten explanation point.  Ik ben op onderzoek gegaan naar de kleine dingen die mij dat typische gelukkige “zondagse” gevoel geven. De content op elkedagzondag.nl is hiervan het resultaat.

Met elkedagzondag.nl hoop ik je te inspireren en handvatten te bieden om dat typische “zondagse” gevoel (dat je op doordeweekse dagen soms zo hard nodig kan hebben) op te kunnen roepen wanneer jij dat wilt. Wanneer het je lukt om aan elke dag een klein beetje “zondag” toe te voegen zal je merken dat je meer geniet en uiteindelijk gelukkiger wordt!

Volg mijn Instagram, Pinterest en Facebook voor updates betreffende nieuwe artikelen en andere inspirerende content.

Met mij samenwerken? Dat kan! Stuur even een mailtje via info@elkedagzondag.nl met je voorstel, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Liefs,

Nienke