in WONEN & SLAPEN

Slaapkamer make-over part 1

Toen wij vorig jaar gingen verhuizen, hebben we besloten om wat betreft het interieur een compleet nieuwe start te maken. Bijkomend geluk hierbij was dat nieuwe bewoner van ons appartement bijna onze gehele inboedel, inclusief bank en koelkast, wenste over te nemen. Je kunt je voorstellen dat dit behoorlijk scheelde in budget, helemaal omdat ik ondertussen al (online) winkelmandjes aan het vullen was. Een nieuw huis geeft de kans om je so-called woonstijl eens flink onder de loep te nemen, oude spullen weg te gooien en stil te staan bij wat jou nou echt het “thuis” gevoel geeft. Ik vond het heerlijk!

Voor we gingen verhuizen hebben we drie maand verbouwd waarbij alle ruimtes in huis, inclusief onze tuin grondig onder handen zijn genomen . Zo ook onze slaapkamer, een lekkere lichte kamer met veel opbergmogelijkheden. Ook kwam in onze nieuwe slaapkamer een  langgekoesterde droom uit; een nieuwe, mega comfortabele, kingsize boxpsring! En ook al gaan we elke avond met plezier naar onze slaapkamer, qua sfeer en gezelligheid kan -ie nog wel een behoorlijke upgrade gebruiken. Mijn dream bedroom is namelijk een echte “Elke Dag Zondag” slaapkamer. Een slaapkamer die gezelligheid, rust en ontspanning uitstraalt. Tijd dus voor een flinke make-over.

Deze week staat in het teken van inspiratie verzamelen en accessoires shoppen.
Natuurlijk heb ik al inspirerende plaatjes opgezocht (klik op de afbeelding voor bron) die een idee geven welke kant ik op wil maar onze slaapkamer vrij klein, dus zal ik de nodige concessies moeten doen.

bedroom decor

 

bedroom make over

 

slaap tips

 

slaap tips

 

 

Mochten jullie leuke ideëen of tips hebben, deel deze dan in een reactie onder mijn post. Het plan is om de beelden van de slaapkamer make-over met je jullie te delen in een volgend blog. Kun je niet wachten? Hou dan mijn insta-stories in de gaten.

Liefs,
Nienke

You Might Also Like

5x Bedtime Rituals

Inspiratie voor takken in je woonkamer

In de spotlights: Mijn 10 favoriete lampen van dit moment

4 tips voor het maken van jouw persoonlijke lichtplan

Slaapkamer make-over part 2

5 x ingrediënten voor een gezellig huis

5 x toffe vloerkleden onder de 140 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *