in slaapkamer WONEN & SLAPEN

Slaapkamer make-over part 2

Het heeft iets langer geduurd dan verwacht.. maar zie hier (tadááá) de beelden van onze slaapkamer make-over! Dit keer heb ik ervoor gekozen om de verfkwasten te laten staan en met minimale inspanning, maximaal effect te bewerkstelligen. Ook al vond manlief het idee van bloempotten boven z’n hoofd niet direct een rustgevende gedachte (nu moet ik er eerlijk bij zeggen dat de plank voor 15 kilo bestemd is en ik deze in eerste instantie behoorlijk had gechallenged) zijn we na een paar extra stevige pluggen helemaal over the moon met onze nieuwe “Elke Dag Zondag” slaapkamer!  Natuurlijk heb ik ook het een en ander geshopt voor deze make-over. De producten heb ik zoveel mogelijk onder de foto’s benoemd.

Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

BEFORE

Wij gebruiken de gouden tafellampjes van Bloomingville als bedlampjes op onze nachtkastjes. Ons bed is van Rikkels Slaap Experts uit Zwolle, we zijn hier echt super goed geholpen zijn tot de dag van vandaag extreem blij met onze fijne elektrische boxspring met jáwel; gel-topper. De houten nachtkastjes zijn van de Leen Bakker. Onze zijn al een paar jaar oud maar deze zijn vergelijkbaar. Bovenop het hoofdbord staan onze gietijzeren initialen, destijds gekocht bij de LOFT. Boven ons bed hangt een glazen hanglamp van House Doctor.

Voorafgaand aan de make-over struinde ik heel Pinterest af opzoek naar inspiratie. Benieuwd welke stijl ik voor onze slaapkamer in gedachten had ? check dan mijn vorige blogpost.

AFTER

bedroom make over

Zoals ik in mijn vorige blog aangaf, wilde ik een echte “Elke Dag Zondag” slaapkamer creëren. Een slaapkamer die zowel gezelligheid als rust en ontspanning uitstraalt. Een kleine photo wall maakt onze slaapkamer persoonlijk. Rechtsboven is een foto van mijn all time idol Kate Moss te zien, afkomstig uit The Kate Moss Book. De rechter schets komt van Pinterest deze vind ik vooral mooi door zijn eenvoud. Om onze slaapkamer persoonlijk te maken kon een foto van ons als newlyweds natuurlijk niet ontbreken. Deze foto is direct na het ja-woord genomen. Een moment opname van de mooiste en gelukkigste dag van ons leven (so far). De lijstjes heb ik voor een paar euro op de kop getikt bij de kringloopwinkel en zijn van hout, marmer en zwart aluminium.

Naast de nodige verschaffing van fresh oxygen, geven planten een instantly zen vibe aan je slaapkamer. Ik heb gekozen voor een Monstera deliciosa ofwel gatenplant,  Aloë Vera, Blauwvaren en een Chinese lantaarnplant “Ceropegia”. Alle planten komen uit de Intratuin evenals de grijze, stenen bloempotten en schoteltjes.

Boven het bed prijkt een houten wandplank van de Ikea. De plank is van massief acacia hout en is van dezelfde lijn als het smalle bankje dat ik voor het bed heb gezet (beiden nieuwe collectie). De groene kaars is van Rituals en heeft een hele chillen geur.

bedroom make over

Het dekbedovertrek is van by mölle, het was een flinke investering maar we zijn er tot de dag van vandaag echt ONWIJS blij mee.  Linnen slaapt heerlijk luchtig, zacht en comfortabel. Aanrader dus!
De grote, grijze, fluwelen kussenslopen zijn ook van de Ikea evenals het bruine schapenvachtje. Het bamboe dienblad is van Bloomingville en kocht ik bij Wehkamp, ideaal om als harde ondergrond te gebruiken voor je laptop. Helloo Netflix in bed!

Ik ben onwijs blij met onze “Elke Dag Zondag” bedroom make-over. Wat vinden jullie van het resultaat?

 

Liefs,
Nienke

 

You Might Also Like

5x Bedtime Rituals

4 tips voor het maken van jouw persoonlijke lichtplan

5 x toffe vloerkleden onder de 140 euro

In de spotlights: Mijn 10 favoriete lampen van dit moment

Inspiratie voor takken in je woonkamer

Slaapkamer make-over part 1

5 x ingrediënten voor een gezellig huis

2 Reacties

  1. Hoi Nienke,
    Ik vind het een erg verfrissende make-over,
    Groetjes
    Carlijn

  2. Wat een verschil zeg, looking good.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *